Κρυφό Share Menu
ένα μενού που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του blog σας, στατικό, κρυφό, και ανοίγει όταν περνάει από πάνω το ποντίκι σας...
Γιατί το Blogs σας αργεί να Ανοίξει.Πρέπει να το Διαβάσουν Ολοι οι Bloggers
Μάθετε, τι είναι αυτό που αργεί το άνοιγμα του blog σας, και αν είναι δυνατόν, διορθώστε το ...
Floating menu - Αναπτυσσόμενο μενου
Eνα πολύ όμορφο, πρακτικό και εύκολο μενου, πιάνει λίγο χώρο, γιατί αναπτύσσεται μόλις περάσει από πάνω του το ποντίκι...
Gadget για Facebook Pop up Like Μιας Χρήσεως
Και ο τίτλος σημαίνει οτι αυτό το gadget θα εμφανιστεί ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, σε κάθε επισκέπτη σας, ...
Μειώστε Το Κενό Πανω+Κάτω Απο το Header / Reduce the space above+after header
...μειώσετε το κενό, ανάμεσα στη κορυφή του blog, και της κεφαλίδας του τίτλου......
Μειώστε το κενό ανάμεσα στις αναρτήσεις του blog
Μειώσετε τα κενά ανάμεσα στις αναρτήσεις σας (εφ' όσον ανεβάζετε μια ανάρτηση κάθε ημέρα η περισσότερο)...
Αφαιρέστε το: Εγγραφή σε Αναρτήσεις (Atom)
Πολλοί από εσάς θέλετε να σβήσετε από το blog σας τη φράση "Εγγραφή σε Αναρτήσεις (Atom)"....
Πρόσφατες Αναρτήσεις από το dr-blogger

Προστατευτείτε από τον Ramnit, τον «ιό του Facebook»

Μετά την είδηση ότι σκουλήκι σέρνεται από προφίλ σε προφίλ του Facebook και σαρώνει προσωπικά στοιχεία φίλων και συγγενών, το Facebook έδωσε τις απαραίτητες διευκρινίσεις για την παραλλαγή του Ramnit που έγινε γνωστός ως «ιός του Facebook».

Η εταιρεία Securlet υποστηρίζει ότι αυτή η παραλλαγή του Ramnit, Ramnit.C δείχνει ότι η εξάπλωση ιών και σκουληκιών από mail σε mail έχει πλέον ξεπεραστεί. Από τη στιγμή που ο Ramnit μπήκε σε ένα προφίλ, εξαπλώνεται με εκθετική πρόοδο από φίλο σε φίλο. Εντούτοις, για να μολυνθεί κανείς θα πρέπει να κάνει κλικ στο μολυσμένο λινκ (και αυτό είναι πολύ εύκολο, αν το σκεφτεί κανείς). 
Μετά την είδηση ότι σκουλήκι σέρνεται από προφίλ σε προφίλ του Facebook και σαρώνει προσωπικά στοιχεία φίλων και συγγενών, το Facebook έδωσε τις απαραίτητες διευκρινίσεις για την παραλλαγή του Ramnit που έγινε γνωστός ως ιός του Facebook. 
Πάντως, η διοίκηση του Facebook απαντά ότι τα στοιχεία που της έστειλε η Securlet δεν είναι ακριβή. Login name και password δεν ταιριάζουν. Αυτό δείχνει είτε ότι τα στοιχεία ήταν τυχαία, είτε ότι τα μέλη του Facebook αλλάζουν συχνά password.
 Από την άλλη, το Facebook δεν παραδέχεται ότι τα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης θα γίνουν άνδρο ληστών προσωπικών στοιχείων. Το worm έχει ήδη μολύνει τον υπολογιστή του χρήστη αν και πράγματι, εκμεταλλεύεται τη δικτύωση για να εξαπλωθεί. Ο Ramnit κλέβει τα στοιχεία εισόδου στο Facebook (στοιχεία που μπορεί να κρατά και ο browser υπό μορφή cookie, για να σας απαλλάξει από την εισαγωγή των στοιχείων κάθε φορά που επισκέπτεστε το facebook.com). 
Πάντως, η Microsoft είχε νωρίτερα περιγράψει με λεπτομέρεια τον Ramnit το 2010. Μολύνει εκτελέσιμα αρχεία (.exe, .dll, .src), αρχεία του MS Office (.doc, .docx και .xls), αρχεία HTML (.htm ή .html). Ο Ramnit πολλαπλασιάζεται μεταφερόμενος σε αποσπώμενα μέσα αποθήκευσης, κλέβει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που βρίσκονται και αποθηκευμένα σε cookies στον browser και μπορεί να ανοίξει μια κερκόπορτα για να... μπαινοβγαίνει ο εντολέας του όποτε θέλει.

Ένα από τα συμπτώματα που εμφανίζει το PC όταν είναι μολυσμένο είναι ότι αφήνει πίσω του ένα εκτελέσιμο αρχείο με όνομα που περιέχει το Srv.exe 


Επομένως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι:

  1.  να κάνετε μια πλήρη σάρωση του συστήματός σας με έγκυρο, ενημερωμένο antivirus 
  2. να μην κάνετε κλικ σε link στο προφίλ σας που φαινομενικά κοινοποιήθηκαν από φίλο/-λη 
  3. να αλλάξετε κωδικό στο λογαριασμό σας στο Facebook 
  4. να απαλλαγείτε από apps που δεν σας χρησιμεύουν σε τίποτα
  5.  Όταν μπαίνετε στο Facebook από το σπίτι φίλων, να κάνετε πάντα log out.

ΠΗΓΗ:  http://tech.in.gr/consult/article/?aid=1231145226

Μειώστε το κενό ανάμεσα στις αναρτήσεις του blog

Νέοι bloggers γεια σας !!!Κατά καιρούς σας έχω δείξει με ανάρτηση πως να μικρύνετε τα κενά ανάμεσα σε διάφορα gadgets για να εξοικονομήσετε χώρο (ΕΔΩ και ΕΔΩ)...Σήμερα θα σας δείξω πως να μειώσετε τα κενά ανάμεσα στις αναρτήσεις σας (εφ' όσον ανεβάζετε μια ανάρτηση κάθε ημέρα η περισσότερο)...βλέπετε στις εικόνες τη διαφορά πριν και μετά !!



ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Κάνετε σύνδεση στο blogger και πάτε Σχεδίαση => Επεξεργασία HTML => και με ctrl F ψάχνετε τη φράση :   .date-outer {    (θα βρείτε 2 τέτοιες)
η φράση ολόκληρη που ψάχνουμε είναι :

.date-outer {
  position: relative;
  margin: $(date.space) 0 15px;
  padding: 0 15px;


και ελαττώστε την τιμή που βλέπετε με κόκκινα γράμματα   15px;.....(κάντε την ας πούμε 2px)...
κάντε ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ και δείτε μήπως θέλει λιγότερο η περισσότερο !!!
Αφού δείτε οτι σας "κάθεται" σωστά στο μάτι η απόσταση που μικρύνατε, πατήστε ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ !
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!
{Αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, ξοδέψτε 5'' από το χρόνο σας να τη μοιράσετε με τα πλήκτρα από κάτω}

Αφαιρέστε το: Εγγραφή σε Αναρτήσεις (Atom)

Νέοι bloggers γεια σας ! Πολλοί από εσάς θέλετε να σβήσετε από το blog σας τη φράση  "Εγγραφή σε Αναρτήσεις (Atom)"...Ψάχνετε στο internet και βρίσκετε πολλές αναρτήσεις άλλων φίλων που δίνουν συμβουλές για blogs, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τη φράση-κλειδί, και έτσι δεν μπορείτε να σβήσετε τη φράση (ανάλογα βέβαια και το πρότυπο που χρησιμοποιείτε )...Η φράση αυτή έχει προστεθεί έτσι ώστε οι επισκέπτες στο blog να μπορούν  να εγγραφούν σε τροφοδοσίες Atom σας. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν RSS για τους feeds blog . Επιπλέον, καταλαμβάνει χώρο στο κάτω μέρος του προτύπου και δεν φαίνεται ωραίο.
Πολλοί άνθρωποι πρέπει να έχουν προσπαθήσει να το αφαιρέσουν με την επίσκεψη στην επιλογή Edit HTML, αλλά δεν θα βρείτε το "Εγγραφή σε: Αναρτήσεις (Atom)" σε κανένα μέρος του προτύπου. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχει συνταχθεί σαν ετικέτα href. Και ο blogger, συνέχεια αλλάζει τον σχεδιασμό του HTML, οπότε δεν ισχύουν οι παλιές αναρτήσεις που βρίσκετε....Ωστόσο, είναι πολύ εύκολο να το αφαιρέσετε....
Πριν ξεκινήσετε, κάντε ένα αντίγραφο ασφαλείας του προτύπου σας, ως μέτρο προφύλαξης. Κάντε κλικ στο Σχεδίαση και μετά στο Επεξεργασία HTML....Τώρα επιλέξτε Επέκταση προτύπων γραφικών στοιχείων. Μετά την επιλογή αυτή, ψάξτε για τη φράση (με ctrl F)


<b:include name='feedLinks'/>
...αφαιρέστε την, και πατήστε Προεπισκόπηση....αν ανοίξει το blog σας κανονικά και δεν υπάρχει αυτή η φράση, τότε πατήστε Αποθήκευση.....
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!
{Αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, ξοδέψτε 5'' από το χρόνο σας να τη μοιράσετε με τα πλήκτρα από κάτω}